Staj ve iş imkanları masaya yatırıldı

Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (NKÜKAM) ile Tekirdağ İŞKUR İl Müdürlüğü paydaşlığında "Staj ve İş İmkânları" konulu bir bilgilendirme toplant?

Tekirdağ 27.03.2015 16:44:00 0
Staj ve iş imkanları masaya yatırıldı

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yasin Tekin öğrencilerin staj ve iş sorunlarına çözüm sunabilecek “İşbaşı Eğitim Programı” hakkında bilgi verdi. Eğitim öncesi konuşan NKÜ KAM Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin, “Kariyer Merkezimiz adaylara iş dünyasını tanıtıcı bilgiler sunarak, her adayın piyasa nitelik ve gereklerine göre mesleki ve kişisel becerilerini arttırabilmesi için çalışmalar yürütüyor” dedi.

CİDDİ ADIMLAR ATILDI

NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise “Geleceğin mimarı öğrencilerimizin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bu tür eğitimleri sonuna kadar desteklediğimizi belirtmek istiyoruz. Üniversite olarak gençlerin staj ve iş hayatı ile ilgili sorunlarını önemsiyoruz ve bu konuda ciddi adımlar atıldı” dedi.

 ELEMAN TEMİN ETMELERİNE YARDIMCI OLACAK

İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yasin Tekin de “Söz konusu program öğrencilerimize geçici bir istihdam yaratarak onların iş hayatında deneyim kazanmaları ve gelecekteki işlerine hazırlanmaları konusunda önemli bir açılım sağlayacak. Diğer taraftan da işverenlerin herhangi bir yüke katlanmadan nitelikli eleman temin etmelerine yardımcı olacak” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10