Kredi protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O arasında, Odamız üyelerinin bankadan avantajlı koşullarda kredi kullanması ve hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla önceki gün

Çorlu 27.03.2015 16:51:00 0
Kredi protokolü imzalandı

KATKIDA BULUNMUŞ OLACAĞIZ

İmza törenine Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Trakya Bölge Müdürü Alaattin Şimşek, Çorlu Şube Müdürü Selma Çakmak, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır ve Fatih Keskin katıldı. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Çorlu TSO olarak üyelerimizin piyasaya oranla daha uygun şartlarda kaynak temin edebilmeleri için yapmış olduğumuz protokolle; üyelerimizin ekonomik sıkıntılarına bir nebze de olsa katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ ÖNEM ARZ EDİYOR

Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Trakya Bölge Müdürü Alaattin Şimşek de “İmzalanan protokol ile oda üyesi ticari ve sınai işletmelere, Türk Lirası Nakit İşletme Kredileri, İhracatçıya Destek Kredileri, Yatırım Kredileri, KOSGEB Destekli Kredilerde destek sağlanacaktır. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız kurumsal işbirliği protokolü bizim açımızdan büyük önem arz etmektedir. Yapılan anlaşma ile bölgedeki KOBİ'lerin finansman ihtiyacını karşılayarak ekonominin gelişmesine katkıda bulunmak bizleri mutlu edecektir” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10