Yollarda bakım yapılıyor

Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçenin değişik noktalarında yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Malkara 27.03.2015 17:10:00 0
Yollarda bakım yapılıyor

KALDIRIM YAPILDI

Camiatik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile Hisar Sokak birleşiminde inşaatı tamamlanan ve hizmete yeni yerinde başlayacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu Malkara Sosyal Güvenlik Merkezi binasının ön ve yan tarafındaki kaldırım ve yol kaplama işi Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

NİSAN BAŞINDA TAMAMLANACAK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer “Ayrıca Gazibey Mahallesi Sunay Lojmanları Sokak'ta düğün salonu olarak hizmet veren yapının iç-dış cephe boyaları ile yaya kaldırımı genişletme ve bahçe duvarlarını kaplama işçiliğine başlanmış olup Nisan ayı başlarında çalışmalar tamamlanacak” dedi.

ROTMİKS ÇALIŞMALARI YAPILDI

E 84 yolunda Karayollarının yeni yol, kavşak ve köprü çalışmaları Malkara merkezinin giriş kısmında başlamış olup inşaat süresince trafik akışında sürücüler açısından bir takım mağduriyetler yaşanılacağını belirten yetkililer “Bu mağduriyetlerin önüne geçebilmek için Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Tekirdağ istikametine gidecek olan araçlar için Camiatik Mahallesi Fethiye Özver Caddesinde ve Keşan istikametine gidecek olan araçlar için Cumhuriyet Caddesinde rotmiks (soğuk asfalt) atılması çalışmaları yapıldı. Söz konusu yollar inşaat süresince kullanılacağı için oluşabilecek muhtelif arızalarda yollara müdahale edilecek” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10