Kapaklı'nın gençleri şampiyon oldu

Tekirdağ U-14 Ligi C Grubu'nda mücadele eden Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı son hafta karşılaşmasında Sitespor U-14 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibi ile karşılıklı kaydedilen gol

29.03.2015 19:17:00 0
Kapaklı

Ligin son hafta karşılaşmasında Sitespor U-14 Futbol Takımı karşısında bir puan alan Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı şampiyonluğunu ilan etti.

KAPAKLI’DA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Önceki gün Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de oynanan karşılaşmada son haftaya 22 puanla lider giren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı 16 puanla üçüncü sırada yer alan Sitespor U-14 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.  Rakibi karşısında ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı karşısında Sitespor U-14 Futbol Takımı savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

İlerleyen bölümlere doğru özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştiren Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı arzuladığı golü Kartal ile buldu. Hızlı çıkan Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı’nda topla buluşan Kartal uzaktan mükemmel bir gole imza atarak karşılaşmada takımını öne geçirdi.  Gelen golle rahatlayan rakibi karşısında oyundan düşmeyen Sitespor U-14 Futbol Takımı beraberlik için rakip kalede gol aradı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Ferhat ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

ŞAMPİYONLUK POZU VERDİLER

Karşılaşmanın ikinci devresinde iki takım da oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı karşısında ikinci devre Sitespor U-14 Futbol Takımı daha atak bir futbol sergiledi. Orta alan şeklinde geçen karşılaşmanın ikinci devresinde iki takım da istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile sona erdi. Karşılaşmadan bir puan ile ayrılarak puanını 23 yapan Kapaklıspor U-14 Futbol Takımı averajla C Grubunu şampiyon olarak tamamladı. Maç bitiminde sahanın orta alanında şampiyonluklarını kutlayan Kapaklıspor U-14 takımı Şampiyonluk kupalarıyla basın mensuplarının objektiflerine poz verdi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10