Akyazı, MHP'li kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Naci Akyazı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlediği kahvaltıda MHP Tekirdağ İl Kadın Kolları yönetimi ve üyelerle bir araya geldi.

Tekirdağ 30.03.2015 14:42:00 0
Akyazı, MHP

TEKİRDAĞ’IN SORUNLARINI EN İYİ BİLENLERDENİM

Kahvaltıda konuşan Akyazı, “Uzun yıllardır Tekirdağ basının içerisindeyim. Bundan ötürü Tekirdağ’ın sorunlarını en iyi bilenlerdenim. Meslek hayatımda geçen yaklaşık 20 senede, yaptığımız haberler ve araştırmalarda, Tekirdağ da çiftçimizin, esnafımızın, memur ve emeklilerimizin, işsiz gençlerimizin, evine doğru düzgün ekmek götüremeyen kardeşlerimizin durumlarını yakından görme fırsatım oldu” dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Amacının Tekirdağ’da 1 olan Milletvekili sayısını 2 ya da 3’e çıkarmak olduğunu ifade eden Akyazı, projelerini de partililerle paylaştı. Milletvekili maaşının tamamını Tekirdağ'da bulunan bütün ilçe teşkilatı ve ocaklarına dağıtacağını ifade eden Akyazı “Bunun herkesin huzurunda söz veriyorum” dedi. Tekirdağ'da işsizlere de ekmek kapısı açmak istediğini belirten Akyazı “Allah inşallah kısmet ederse, Tekirdağ'ımıza elimden ne geliyorsa yapacağım. Ben mühendis adamım yapacağım dersem yaparım. Yapamayacağımı zaten söylemem. Yalana gerek yok. Bu dediklerimi yapmak çok zor bir şey değil. Ama bu zamana kadar biri yaptı mı? Hayır. Ben yapacağım. Herkesin huzurunda da bunu söz veriyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10