Danış: 3 milletvekili çıkarmak zor değil

Çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, "Tekirdağ'da en az 3 milletvekili çıkarılması zor değil" dedi.

Tekirdağ 30.03.2015 14:48:00 0
Danış: 3 milletvekili çıkarmak zor değil

SİYASETE BAKIŞ AÇISINI DEĞİŞTİRDİ

AK Parti kurulduğu günden bu yana da Türkiye’de insanların siyasete bakış açısını değiştirdiğini ifade eden Danış “Yaşadığımız toplumun büyük bir kısmının desteğini de arkasına alarak büyük işler başarmıştır. İşte bu sorumluluk bilinciyle yola çıktım ve davamızın her daim arkasında olmaya devam edeceğim. Tekirdağ’ımız ülkemizin pek çok yerine orantılandığında bugüne kadar milli gelire yüksek oranda katma değer sağlamış fakat hizmet anlamında hak ettiğini düşündüğüm birçok hizmetten de yerel manada fayda sağlayamamıştır” dedi.

ÖRNEK ŞEHİRLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GELEBİLİR

Tekirdağ’ın bütün dinamikleriyle senkronize edildiğinde Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi haline gelebileceğini söyleyen Danış “Çünkü gerek tarım, gerek turizm, gerekse de sanayi anlamında Tekirdağ oldukça verimli bir yer ve o verimin alınabilmesi için içeriğindeki envanterlerin doğru yöneticiler tarafından doğru konumlandırılması gerekiyor” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10