Emniyet'ten Akay'a 'Polis Haftası' ziyareti

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çiçek ve beraberindeki polislerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret eden Çerkezköy İlçe Emniyet M

Çerkezköy 6.04.2015 18:47:00 0
Emniyet

BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları kapsamında ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, dün saat 16.00’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.  Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlayacaklarını ifade eden Emniyet Müdürü Murat Ogan, bu kapsamda ilçedeki kurumları ziyaret ettiklerini söyledi.

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediyeye emniyet teşkilatına göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Ogan “Emniyet teşkilatı olarak her zaman ilçemizde vatandaşın güvenliğini ve huzurunu sağlamak için üzerimize düşen görevi fedakârlıkla yerine getirmeye devam edecek" dedi.

KUTLAMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Polis haftası etkinlikleri ilgili de bilgi veren Ogan “Salı günü saat 20.00’de 75.Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz Halk Eğitimi Merkezi’nde Polis tiyatrosunu sahneleyecek. Ayrıca Salı günü saat 10.00’da Şehit Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret edip, isminin verildiği Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’na giderek öğrencilere çeşitli hediyeler vereceğiz. Çarşamba günü ise Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret edeceğiz ve akşam Lemar sinema salonunda engelli vatandaşlarımıza “Son Mektup” filmini izlettireceğiz. Perşembe günü Osmanlı Camii’nde yatsı namazından sonra Mevlid-i Şerif okutacağız. Cuma günü saat 10.30’da Belediye meydanında törenler başlayacak. 11.30’da Polisevinde kokteyl’in yapılmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde 13.30’da tebrikler kabul edilecek” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten dolayı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve polislere teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Polislerimiz ilçemizde çok önemli görevler üstlenerek, kentin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. 10 Nisan'da kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutlayacak Türk Polis Teşkilatı'nın Polis Haftası'nı kutluyorum ve kendilerine görevlerinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10