Son yolculuğuna uğurlandı

Velimeşe-Yanıkağıl yolunca vicdansız bir sürücünün çarparak kaçması sonucu ağır yaralanan ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Yarım, Pazar günü son yolculuğ

Çerkezköy 6.04.2015 18:50:00 0
Son yolculuğuna uğurlandı

CENAZE NAMAZI KILINDI

İşten eve dönerken, 1,5 yaşındaki çocuğuna bez almak için Velimeşe’de servisten inen ve Yanıkağıl’daki evine doğru yürürken, aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 2 çocuk babası Hasan Yarım için Pazar günü Ehl-i Beyt Dergahı’nda cenaze namazı kıldı. Cenaze namazına Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Binali Etyemez, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Hasan Demir, Yarım ailesinin eş dost ve akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI ÖLÜM NASİP ETSİN

Hasan Yarım’ın cenaze namazını kıldıran Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Alevi Dedesi Seyyid Sinan Boztepe “Bir gün doğduk bir gün öleceğiz. Cenab-ı Allah hepimize hayırlı ölüm nasip eylesin” dedi. Hasan Yarım’ın işten çıkıp evine giderken hayatını kaybettiğini söyleyen Boztepe, yetkililerin büyük ihmalinin olduğunu belirtti.

ÖNLEMLER ALINMALI

Kazanın meydana geldiği araç yolunda yayanın yürüyebileceği bir kaldırımım olmadığını ifade eden Boztepe “Bu yol, ilçeden köye giden bir yol. Vade tamam olduğunda insanın ruhunu teslim edeceğine iman ettik. Fakat şu da var ki tedbir kuldan takdir Allah’tandır” dedi. Kulun tedbirlerini alması gerektiğini dile getiren Boztepe, başka Hasan’ların hayatını kaybetmemesi için yetkililerin önlem almasını istedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ehl-i Beyt Dergahı’nda kılınan cenaze namazı ve okunan duaların ardından Hasan Yarım, gözyaşları ile Yanıkağıl Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10