Yeni yönetim belirlendi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Küçük Sanayi Sitesi içindeki Osmanlı Mutfağı Lokantasında yapılan S. S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Toplantısına katÄ?

Malkara 7.04.2015 15:19:00 0
Yeni yönetim belirlendi

SEÇİMLER YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin de katıldığı genel kurul, açılış ve yoklamanın ardından, divan kurulunun belirlenmesi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Genel kurul toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanılırken, gündem maddelerinin görüşülmesinin ve yapılan konuşmaların ardından Başkan, Yönetim ve Denetleme Kurullarının üyelerinin belirlendiği seçime geçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yapılan seçim sonrasında Ercan Selvi, 71 oyla S. S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin Başkanlığına seçildi. S. S. Malkara Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ercan Selvi'nin Yönetim Kurulu da “Ercan Selvi, Erol Şahin, Salih Engin, Ali Yaman, Erdoğan Özcan”dan oluştu. Denetim Kuruluna da Necati Kılıçkoç, Bahadır Uysal, Levent Baykal seçildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10