Bakanlıktan kısa film yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, fotoğraf, sinema ve grafik gibi sanat dallarını kullanarak eğitim kavramının görsel boyutunun ortaya çıkarılması amacÄ?

8.04.2015 12:28:00 0
Bakanlıktan kısa film yarışması

ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER KATILABİLECEK

Yarışma öğretmen ve öğrenci olmak üzere iki kategoride yapılacak ve yarışmaya resmi okullarda görev yapan tüm öğretmenler ile ortaokul ve lise öğrencileri katılabilecek. Konusu “eğitim” olan EBA Kısa Film Yarışması’nın 2 Mart tarihinde başlayan başvuruları, 27 Nisan tarihine kadar sürecek. Filmlerin 2014- 2015 yıllarında üretilmiş olması ve süresinin jenerik de dahil 10 dakikayı geçmemesi gerekiyor. Yarışma öğrencilerin ve öğretmenlerin araştırmacı, esnek, entelektüel merak sahibi, yenilikçi ve ekip çalışması yapabilecek niteliklerini öne çıkarırken, yapılandırıcı bir anlayışla yeniden geliştirilen “öğretim programları”na uygun olarak öğretmenlerin ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak.

PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK

Yarışmanın birincilik ödülü 5 bin TL, ikincilik 3 bin TL ve üçüncülük ödülü ise bin 500 TL olacak. Aynı zamanda “www.eba.gov.tr“ internet adresi üzerinden oylama yapılarak, öğretmen ve öğrenciler kendi birincilerine “Ben Seçtim” ödülünü verebilecek. www.eba.gov.tr adresinden yarışma ile ilgili detaylı bilgilere ulaşılabiliyor ve başvuru yapılabiliyor.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10