Vali Salihoğlu'ndan kuruluş yıldönümü mesajı

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Polis Teşkilatının 170.kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Tekirdağ 10.04.2015 18:57:00 0
Vali Salihoğlu

SORUMLULUKLARINI EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRİYOR

Kurulduğu günden bu yana ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için olağanüstü çaba gösteren Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. Yılının kutlandığını belirten Salihoğlu, “Milletimizin birlik ve beraberliğinin korunması, asayişin sağlanması, suç işlenmeden önce tedbirlerin alınması, olayların aydınlatılarak faillerin adalete teslim edilmesi konusunda, polislerimiz, gece gündüz demeden çalışmakta; görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmektedir” dedi.

ÖZEN GÖSTEREREK HAREKET EDİYOR

Polis Teşkilatının, kanunların uygulanmasında, güvenliğin sağlanması ve sürdürülmesinde; insan haklarına ve kişisel bilgilerin gizliliğine özen göstererek hareket ettiğini söyleyen Salihoğlu “Bu görevleri yaparken halkımızın büyük katkı ve desteğini de almaktadır. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını kutluyor; şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emeklilerimizi de şükranla anıyor; görevi başındaki emniyet mensuplarına görevlerinde başarı ve aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜNÜ AĞIRLADI

Vali Salihoğlu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170.  yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ve beraberindekileri de makamında ağırladı. Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, Vali Enver Salihoğlu’na Polis Haftası etkinlikleri ile ilgili bilgi verdi. Vali Enver Salihoğlu da “Fedakârca görev yapan polislerimizin, Polis Haftası’nı ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10