Doğan'dan ÇTSO'ya ziyaret

AK Parti Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili adayı Dt. Ayşe Doğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ayşe Doğan dün de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetim

Çerkezköy 10.04.2015 19:52:00 0
Doğan

ÇERKEZKÖY BUNU HAK EDİYOR

Çerkezköy’de her seçimde birinci parti olduklarını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Ancak bu güne kadar Çerkezköy’den bir milletvekili çıkaramamanın ezikliğini hissediyorduk. Bu seçimlerde Çerkezköy’de AK Parti olarak bir ilki gerçekleştirdik” dedi. AK Parti’nin Çerkezköy’deki oy oranının ülke ortalamasının üzerinde olduğunu belirten Öğe “Biz iktidar partisi ilçe teşkilatı olarak bu güne kadar ilçemizden bir milletvekili çıkaramamanın ezikliğini hissettik. Her defasın da büyüklerimize bunu anlattık. Çünkü Çerkezköy bir sanayi kenti olması dolayısıyla da bunu hak ediyor. Biz ilçemizden bir milletvekili çıkmasını çok istedik ve bu yönde de çok çalışma yaptık” dedi.

KAZANMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Ayşe Doğan’ın insanlarla diyalogunun çok iyi olduğunu ifade eden Öğe “Vatandaşlarımız böyle kişileri vekil görmek istiyor. Artık kazanmak için çok çalışacağız” dedi.

ALTYAPISI OLUŞTURULDU

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in başkanlık sistemi hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine konuşan Abdullah Öğe “Başkanlık sisteminin kurulması yönünde 400 milletvekilliğini hedefliyoruz. Bizim Türkiye’deki başkanlık sistemi Amerika’daki gibi yada başka ülkelerdeki gibi bir başkanlık sistemi olmayacak. Türkiye’ye özgün bir başkanlık sistemi olacak. Zaten bunun alt yapısı oluşturuldu. Başkanlık sistemi ile Türkiye çok daha büyüyecek ve gelişecek. Başkanlık sistemi ile en önde giden ülkeler arasında yer alacağız” dedi.

HAYAL DEĞİL

Ziyarette konuşan AK Parti Tekirdağ 2.sıra Milletvekili adayı Dt. Ayşe Doğan aday adaylığı döneminde çok çalıştığını ve bu çalışmanın kendisine adaylık yolunu açtığını belirtti. AK Parti’nin 7 Haziran’da Tekirdağ’dan en az 4 Milletvekili çıkaracağını iddia eden Doğan “Bu hayal değil. Çok daha fazla çalışacağız” dedi.  Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi de Ayşe Doğan’ı milletvekili olarak görmek istediklerini ifade ederek kendisine başarılar diledi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10