Güvenlik sorunu ortadan kalktı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi'ndeki park sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Güven Sokak'ta 2014 yılı başında hizmete açılan 100 araç kapasiteli ye

Çerkezköy 12.04.2015 14:28:00 0
Güvenlik sorunu ortadan kalktı

GÜVENLİĞİNİ SAĞLANACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine devredilen 100 araçlık kapalı otoparkta güvenlik personellerinin gelmesi ile birlikte son günlerde artan güvenlik sorunları da ortadan kalktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin güvenlik personellerini görevlendirmesi ile birlikte otopark ücretsiz olurken, otoparka girecek araçlar içinde de giriş çıkışlar kayıt altına alınacak. Yetkililer yer altı otoparkında kamyonet ve ağır araçların parklarının yasak olduğunu kaydetti.

“GÖNÜL RAHATLIĞI İLE PARK EDEBİLİRLER”

Çerkezköy Yer altı Kapalı Otoparkı Güvenlik görevlileri Taner Akdoğan ve Ahmet  Sami Polat, otoparka giriş çıkışları sıkı bir kontrol altına altıklarını ve araç ve oto park güvenliğini en iyi şekilde koruma ve kollama görevi yaptıklarını ve artık vatandaşların gönül rahatlığıyla araçlarını buraya park edebileceklerini kaydetti. Akdoğan ve Polat “ Otoparka giren araçların giriş çıkışını 7/24 takip edeceğiz” dedi.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10