Sağlık için yürüdüler

Çerkezköy Belediyesi Dünya Sağlık Haftası etkinlikleri kapsamında Tepe Emlak Konutları piknik alanında " Çerkezköy Sağlık için yürüyor" yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

Çerkezköy 13.04.2015 17:58:00 0
Sağlık için yürüdüler

KATILIM YOĞUN OLDU

Etkinlik öncesi konuşan Belediye Başkan Yardımcıları ları İmdat Özgör ve Atilla Can”Günümüzde sağlıklı bireyler olmamız için mutlaka düzenli spor yapmalıyız. Bunun ilk adımını hep birlikte gerçekleştirdik. Güzel günde güzel insanlarla yaptığımız bu tür sosyal etkinlikler bundan sonra da devam edecek. Katılımın beklenenden fazla olması da bizleri memnun etti” diye konuştu.

“BAKIŞ AÇISINI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Özgör ve Can “Çerkezköy Belediyesi olarak çocuk genç yaşlı demeden bütün vatandaşlarımızı sporun içine katma hedefimiz var. Bunun için halkımızı bilinçlendirerek bu tür aktivitelerin olumlu yönlerini  insanlarımıza anlatarak spora bakış açısını değiştireceğiz. Bu şekildeki sağlıklı yaşam sporlarını çok daha sık aralıklara gerçekleştireceğiz. İnanıyoruz ki kısa zamanda bu sağlıklı yaşam yürüyüşümüz binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşecek” diye konuştu.

SÜT VE KEK İKRAM EDİLDİ

Çerkezköy Belediyesini ‘Çerkezköy Sağlık İçin Yürüyor’ sağlıklı yaşam yürüyüşüne Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Funda Serfiçe, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Atilla Can, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal,Belediye meclis üyeleri  Serdar Ürkmez, Nihat Mıstık, Uğur Erem, Enver Bayram, Ayfer Dönmez, Ali Dede, Binali Etyemez,CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın Kolları üyeleri, avukatlar,  Çerkezköy’lü koşuculardan Hamdi Baygın,1911 Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Narçın ve kulüp yönetimi,teknik heyeti ve tüm futbolcuları ile yaklaşık 150 kişi katıldı. 5 Kilometrelik Yürüyüş sonunda katılımcılara süt ve kek ikramı yapıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10