Bayreuth Ekibinden Tekirdağ'a ziyaret

Almanya'nın Bayreuth Kentinden gelen bir grup misafir Bayreuth Belediye Meclis Üyesi Halil Taşdelen ve Mennan Yıldırım ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ 15.04.2015 17:38:00 0
Bayreuth Ekibinden Tekirdağ

SERFİÇE’Yİ ZİYARET ETTİLER

Bayreuth ekibi ile Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Funda Serfiçe, Almanya’nın Bayreuth kentinden gelen misafirleri Tekirdağ’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

Süleymanpaşa Belediyesi’nin kardeş şehri Alman Bayreuth Belediyesi’nin organizasyonunda Bayreuth Belediye Meclis Üyesi Halil Taşdelen ve Mennan Yıldırım’ın koordinatörlüğünde yaklaşık 40 kişilik Alman grup Süleymanpaşa Belediyesi’ni de ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Mustafa Özdemir tarafından karşılanan misafirlere tarihi binayı gezdirerek tarihi binanın geçmişinden Süleymanpaşa Belediyesi’nin kuruluşuna kadar olan süreç ile ilgili bilgi verdi.

 “SİZLERİ MİSAFİR ETMEKTEN DOLAYI BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir; “Almanya’daki kardeş şehrimiz Bayreuth’tan bizleri ziyarete gelen kardeşlerimize öncelikle teşekkür ederim. Sizleri görmekten ve misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Süleymanpaşa’ya hoş geldiniz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak sadece çevremizdeki illerimizle değil uluslararası boyutta ilişkiler kurarak projeler üretmeye çalışıyoruz. Bayreuth şehri ile olan kardeşliğimiz de geçmiş dönemden bize miras kalan ve bizlerinde kuvvetlendirerek devam ettiğimiz bir kardeşlik bağı. Onları her zaman şehrimizde görmekten onur duyarız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10