Saray Yolu Temmuz'a kadar trafiğe açılacak

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilçeye yeni hastane yapılması konusu ve Saray Çevre Yolu çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Kapaklı 15.04.2015 18:35:00 0
Saray Yolu Temmuz

TEMMUZ’A KADAR AÇILACAK

Saray Çevre Yolu ile ilgili gelişmeler hakkında bilgiler veren Gürbüz, Karayolları Müdürlüğü’nün, Yıldızkent Kavşağı’nda yapılmasını talep ettikleri alt geçitli kavşak projesine sıcak bakmadığını ifade etti. Gürbüz, Saray Çevre Yolu’nun bir aksilik çıkmazsa Temmuz ayına kadar trafiğe açılacağını söyledi.

KAPAKLI DEVLET HASTANESİ OLACAK

Yapımı devam eden yeni Çerkezköy devlet Hastanesi binasının yakın zamanda tamamlanacağını söyleyen Gürbüz, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni binasına taşınması ile birlikte Kapaklı’da bulunan Çerkezköy Devlet Hastanesi ek binasının da isim değiştirerek Kapaklı Devlet Hastanesi olacağını belirtti.

TADİLAT ÇALIŞMASI YAPILACAK

Bu nedenle ilçede yeni bir hastane yapılmasının gündemde olmadığını dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Kapaklı Organize bölgesinde bulunan devlet hastanesinde bakım çalışmaları yapılacak” dedi. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin yeni binasının 250 yatak kapasiteli olacak şekilde inşa edildiğini, ihtiyaç duyulması halinde 300 yatak kapasitesine kadar çıkarılabileceğini söyleyen Gürbüz, “Kapaklı’daki hastanede tadilat çalışmaları yapacağız. Tadilat çalışmaları yaklaşık 6 ay sürecek” dedi. Çalışmalar tamamlandığında Kapaklı’nın kendi Devlet Hastanesi’ne kavuşacağını dile getiren Mehmet Ali Gürbüz, bu nedenle yeni bir devlet hastanesi yapımına gerek olmadığını belirtti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10