Öğrencilere Kutlu Doğum Haftası'nın önemi anlatıldı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anasınıfı A şubesi öğrencileri, Zehra Mehmet Gülkaya Anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Çerkezköy 17.04.2015 19:02:00 0
Öğrencilere Kutlu Doğum Haftası

GÜLLERLE KARŞILANDILAR

Saat 13.15’te gerçekleştirilen ziyarette Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Nuray Törnük ve okul öncesi öğretmeni Zeynep Yılmaz de hazır bulundu. Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anasınıfı A şubesi öğrencileri Zehra Mehmet Gülkaya Anaokulu Müdürü Hülya Altuntaş, okul öncesi öğretmeni Merve Aslanbay ve renkli kelebekler grubu öğrencileri tarafından güllerle karşılandı.

ÖRNEKLERLE ANLATILDI

Minik öğrencilere Kutlu Doğum Haftası’nın anlam ve öneminin anlatıldığı ziyarette Peygamber Efendimizin hayatında uyguladığı ve çocuklara örnek olabilecek davranışları hakkında da bilgiler verildi. Peygamberimizin çocuklara çok önem verdiği belirtilen ziyarette peygamber efendimizin davranışları da örneklerle anlatıldı. Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anasınıfı A Şubesi öğrencileri ile Zehra Mehmet Gülkaya Anaokulu öğrencileri birbirlerine hediyeler verdi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10