Öğrenciler Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri program düzenledi.

Çerkezköy 17.04.2015 19:08:00 0
Öğrenciler Kutlu Doğum Haftası

KATILIM YOĞUN  OLDU

Önceki akşam saat 19:00’da Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Necmi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, 75.Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

KURAN TİLAVETİ İLE BAŞLADI

75. Yıl Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Fatih Karakuş’un Kuran-I Kerim tilavetinin ardından okul öğrencilerinden Merve Demir ‘Ben Seni Görmeden Sevdim’ adlı şiiri, Okul Öğretmenlerinden Güven Turan ‘Naat’ adlı şiiri okudu. Çerkezköy İlahi Okuma dalında birinciliği olan Rabianur Bali’nin okuduğu ilahiler büyük beğeni toplarken, bazı vatandaşlar ise okunan şiir ve ilahilerde duygulandı.

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Program ilahi ve şiirlerinin ardından ‘Peygamber Efendimizi Kimler Tanıyor’ temalı ‘Vefa’ adlı oyunu sahneledi. Öğrencilerin performansı büyük beğeni toplarken, başta protokol üyeleri olmak üzere programa gelen herkes öğrencileri ayakta alkışladı. Program solo ve koro halinde okunan ilahiler ile sona erdi. Programın sona ermesinin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay programı gerçekleştiren okul yöneticilerini ve öğrencilerini tek tek kutladı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Kubilay “Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftasında bu şekilde anılması ve bunun küçük yaşta öğrencilerimizin sahnelemesi gerçekten çok özel bir durumdur” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10