Batı Trakya ve Bulgaristan'dan gelen Türk işadamları ile buluştu

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, MÜSİAD'ın davetlisi olarak Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden ve Bulgaristan'dan gelen Türk işadamları ile bir araya geldi.

Tekirdağ 18.04.2015 18:00:00 0
Batı Trakya ve Bulgaristan

İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

63 kişilik bir heyet, önceki gün saat 16.00’da MÜSİAD Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette iki ülke arasında ticaret alanında karşılaşılan problemler, karşılıklı yatırım imkânları ve ikili ticaretin gelişmesine yönelik istişareler yapıldı.

TRAKYAKA’YI ANLATTI

Toplantıya MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Üyesi Eyüp Akbal, MÜSİAD Dış Ticaret Çalışma Grubu Başkanı Gökhan Aydoğdu, MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Mahmut Yüksel Süne, MÜSİAD Uluslararası İlişkiler Yöneticisi ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Üyeleri, Yunanistan Syriza İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Sofya Müftüsü Mustafa İzbiştali, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, DEİK’den üst düzey yöneticiler ve MÜSİAD Dış İlişkiler Birimi çalışanları katıldı. Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de, Trakya Kalkınma Ajansı ve faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı. 

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10