Demircan: Türkiye'nin teminatı olacağız

7 Haziran genel seçimlerinde "Milli İttifak" çatısı altında bir araya gelen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin Tekirdağ Milletvekili adayları tanıtıldı.

Tekirdağ 20.04.2015 17:19:00 0
Demircan: Türkiye

YENİ BİR ANLAYIŞIN AYAK SESLERİNİ DUYURUYORUZ

Önceki gün Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan, “Huzur, barış, kardeşlik, adalet, emeğinin karşılığını almak, geleceğe umutla bakmak insanın en tabii talepleridir” dedi. Ülkemizde ve dünyada hakim olan bozuk sistemin, düzenin, tezgahın değişmesini istemenin kadro değişikliği ile olabileceğini ifade eden Pehlivan “Birçok değer için boşalıyor, siyasete olan bakış açısı irtifa kaybediyor, siyasetçiye olan güven sarsılıyorsa durduğu yeri gözden geçirmelidir. Bu düzene bekçi olmaya değil, bu düzenin yerine dahil bir düzen kurmaya gelecek yeni bir anlayışın ayak seslerini duyuruyoruz” dedi. Pehlivan, teşkilatlarda oluşan heyecanın adım adım kendilerini iktidara taşıyacağı hususunda inancının tam olduğunu ifade etti.

YEGANE ALTERNATİF

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ Eski İl Başkanı, Tekirdağ Milletvekili Adayı Turan Demircan da, Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Milli İttifakının; ülkemizi tıkanan iç siyaset, duvara toslayan açılım süreci ve ülkeyi felakete sürükleyen ve krizden kurtaracak yegane alternatif olduğunu ifade etti. Bu ülkenin sorunlarının çözülmeyecek sorunlar olmadığını ifade eden Demircan “Ancak zihniyetin değişmesi gerekiyor. Son 12 yıldır gerçeklerle yüzleşmek yerine algı operasyonlarıyla günü kurtarma politikası uygulanmıştır. Neden ekonomik büyüklükte 17. sırada yer alırken insani gelişme endeksinde 69. sıradayız. Son 12 yılda sadece insanlarımız mı yalnızlaştı? Hayır, ülkemizde yalnızlaştı. Dış politikada da çıkmaz sokağa girdiler” dedi.

TÜRKİYE’NİN TEMİNATI OLACAĞIZ

Ülkenin, gerçek ihtiyaçlara cevap verecek yönetici arayışında olduğunu belirten Demircan “Bu açıdan bizler siyasetin mevcut tükenmişliğinden dolayı anlamını yitirmesine engel olma ve siyasetin çıtasını yükseltme sorumluluğu taşıyoruz. Bu görev ve sorumluluklarımızla Türkiye'nin teminatı olacağımızı herkes pek yakında görecektir” dedi. " diye konuştu. Konuşmaların ardından milletvekili adayları tanıtıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10