AK Parti Tekirdağ adaylarını tanıttı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı Pazar günü Özdemirler Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantıya AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcıs?

Tekirdağ 20.04.2015 17:22:00 0
AK Parti Tekirdağ adaylarını tanıttı

TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay “Çok hızlı bir şekilde 7 Haziran seçimlerine doğru gidiyoruz ve aşılması gereken, yapılması gerek birçok şeyi yaptık. Bundan sonra milletimiz ile el ele omuz omuza olmak adına da bu akşam gerek çalışmaların ardından tespit edilen adaylarımızı tanıtmak içinde böyle bir toplantı tertip ettik” dedi.

“TEKİRDAĞ'A AK PARTİ BAYRAĞI DİKECEĞİZ”

 AK Parti 4. Sıra Milletvekili Adayı Eyüp Kanar da 7 Haziran Genel Seçimlerinin AK Parti’nin seçimi olacağını ifade ederek “Bu dava ulu ve kutlu bir davadır, bu dava kıyamete kadar sürecektir. Biz bu sorumluluk ve bu bilinç ile hareket ediyoruz ve bugün burada aramızda olan kurucular kuruluna da kuruluştan gelen arkadaşlarımıza da tekrardan teşekkür ediyorum. Bizlere güvendiğiniz, bizleri bu noktalara getirdiğiniz, bu sorumluluğu yüklediğiniz içinde bütün teşkilat mensuplarımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’a AK Parti’nin bayrağını dikeceğiz” dedi.

“YELKEN RÜZGARINI ALDI”

 AK Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Akgün de Cumhuriyet Halk Partisi’ne yüklendi. Akgün “Yelken Rüzgarını aldı, okyanusa doğru ilerliyor, sizlere şunu belirtmek istiyorum. Sakın ola ki karamsar olmayın 3 milletvekilinde kalırız diye hesap yapmayın. Biz en yüksek sayıya burada Tekirdağ'da ulaşacağız, size söz veriyorum. Bunlar icraattan anlamaz, bunlar belediyeciliği bilmez ama şunu söylemek istiyorum. Bunların 12-0 galibiyeti sonun başlangıcı anlamına gelir” dedi. 

“ÜZGÜN OLMAKTAN KURTARACAĞIZ”

Toplantıda konuşan AK Parti 1. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel ise, 6. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün'e espri yaparak “Tekirdağ’da 6 milletvekili çıkaracağız. Bu salonu dolduran kişilerin, sizlerin heyecanı yüreklerimize işliyor. Bu davanın uğurunda bizlerde sizlerle gece gündüz durmak bilmeden, 49 günümüz kaldı inşallah bu 49 günü de en iyi şekilde değerlendirerek zafere inşallah kavuşacağız. İnşallah Ahmet Üzgün arkadaşımızı üzgün olmaktan kurtarıp onu da meclise götüreceğiz” dedi.

İLK ÇIKIŞ HIZI ÖNEMLİ

 AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop da “Seçimlere başlarken siyasi hareketler, otomobil yarışlarında yada at yarışlarında olduğu gibi start aldığında yavaş başlayıp hızlanan bir süreçte işlemiyor. Tam aksine bir top mermisinin atılışı gibi ilk başlangıçta ne kadar süratle çıkarsan o kadar hızlı neticeye ulaşır” dedi. İlk çıkış hızının önemli olduğunu ifade eden Şentop “Bizim Ankara'da gerçekleştirdiğimiz toplantıyı izlediniz, Ankara'nın en büyük salonu içeride 15 bin kişi alıyor, dışarıda da 15 bin kişiye yakın insan vardı Türkiye'nin her tarafından geldi. 30 bin kişiye yakın bir kalabalıkla aday tanıtımı yaptık seçim beyannamemizi açıkladık. Bu muhteşem bir başlangıç. Önemli bir İslam Alimi derki '' Hidayeti Parlak olanın, Nihayeti de Parlak olur''  parlak bir hidayet yani başlangıç ile başladık, bu tabloda gösteriyor ki bu işin nihayeti de parlak olacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10