107 sporcu birincilik için ter döktü

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilciliği tarafından 23 Nisan Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 4 dalda 107 sporcu katıldı.

Çerkezköy 20.04.2015 18:18:00 0
107 sporcu birincilik için ter döktü

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Simit Bistro Cafe’de düzenlenen Satranç Turnuvası Minik Kızlar, Minik Erkekler, Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler olmak üzere 4 kategorine gerçekleştirilirken, turnuvaya katılım yoğun oldu. 107 sporcunun katıldığı turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

4 SPORCU AYNI PUANI ALDI

Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi Remzi Yakut tören öncesi yaptığı konuşmada turnuvanın düzenlenmesinde kendilerine sponsor olan Özel Gülerçin Koleji ve Kale Seyahat’e teşekkür etti. Minik Kızlar kategorisinde 1. olan Ece Naz Sönmez, 2. olan Zeynep Berra Erol ve 3. olan Ada Çetin’e ödüllerini Çerkezköy belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör verdi. 4 sporcunun aynı puanı aldığı grupta sıralamayı puana göre değil, averaja göre yapıldı.

ÖDÜLÜNÜ BABASININ ELİNDEN ALDI

Minik Erkekler kategorisinde 1. olan Akın Demirkol, 2. olan Halil İbrahim Duran, 3. olan Kürşat Yıldız ve 4. olan Göktürk Akif Gürbüz’e ödüllerini veren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz turnuvada dereceye giren küçük oğlu Göktürk Akif’in başarısı ile gurur duyduğunu belirtti. Turnuvada Küçük Kızlar kategorisinde Hilal İçen 1. olurken, Deniz Ulusoy 2., Songül Akın da 3. oldu. Küçük Kızlar kategorisinde dereceye girenler ödüllerini Özel Gülerçin Koleji Müdürü Tuğba Zenginal’ın elinden alırken, Küçük Erkekler kategorisinde 1. olan Baran Gözcü, 2. Eray Varnalı ve 3. Berk Altay da ödüllerini Özel Gülerçin Koleji Müdürü Tuğba Zenginal’ın elinden aldı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILACAKLAR

Yerel Lig’de 1’inci olarak Çerkezköy’ü 1-6 Mayıs tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Çocuk Ligi Satranç Takımı ile Çerkezköy Belediyesi Yıldızlar Ligi Satranç Takımı sporcularına da Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör tarafından ödülleri verildi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10