Yüceer çiftçilerin sorunlarını dinledi

Seçim startını Çerkezköy'den veren CHP Tekirdağ Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve partililerle birlikte 972 Sayılı Ã

Çerkezköy 21.04.2015 19:11:00 0
Yüceer çiftçilerin sorunlarını dinledi

BORÇLARIMIZI ÖDEYEMİYORUZ

Çiftçinin durumunun çok kötü olduğunu ifade eden Ünal “Borçlarımızı ödeyemiyoruz. Çiftçileri siyasiler seçim zamanında hatırlıyor” dedi. Çiftçinin ürettiğinin tam karşılığını alamadığını söyleyen Ünal “Temennimiz çiftçilerimizin ürünlerinin yani alın terinin hakkını almasıdır. Buda devletin belirleyeceği politikalara bağlı” dedi.

BEKLENTİLERE CEVAP VERİLECEK

Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk de halkın beklentilerine cevap verilmesi gerektiğini ifade ederek “7 Haziran’da CHP iktidarıyla çiftçilerimiz olmak üzere her kesim rahat bir nefes alacak. Çünkü her kesimin beklentilerine cevap verilecek” dedi. CHP iktidarında çiftçinin alın terinin karşılığını alacağını söyleyen Öztürk “7 Haziran’da çok önemli bir seçim yaşayacağız” dedi. Çiftçinin zor durumda olduğunu bildiklerini ifade eden Yüceer de “Çiftçimizin her bakımdan refah içinde olması için alın terinin hakkını mutlaka alacak” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10