Köy Turizmini Geliştirme Projesi devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından uzun süredir değişik açılardan ve farklı çevrelerde yürütülen kırsal turizm faaliyetleri somutlaşmaya başl

Tekirdağ 23.04.2015 18:06:00 0
Köy Turizmini Geliştirme Projesi devam ediyor

ÇALIŞTAY DÜZENLENECEK

İlk etapta Malkara, Saray ve Şarköy’e bağlı kırsal mahalleleri kapsayan kırsal turizmi geliştirme projesi kapsamında 25 Nisan Cumartesi  günü saat 10:00’da Trakya Kalkınma Ajansı salonunda çalıştay düzenlenecek. Çalıştayın moderatörlüğünü Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin yapacak.

AÇILIŞ KONUŞMALARI İLE BAŞLAYACAK

Çalıştaya proje sahası ilçe kaymakamları, belediye başkanları, ilgili kurum kuruluşların temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kurum ve mesleki kuruluş temsilcileri ve proje sahası yerleşim yeri sakinleri katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in konuşmaları ile başlayacak olan çalıştay Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan’ın konuya ilişkin bilgilendirmesi ile devam edecek. Çalıştayda, Kırsal Turizmin bölge ekonomisine ve özellikle de kırsal kesime getireceği ekonomik kazanımlar yanında uygulama sahasında hangi işlerin kimler tarafından ve nasıl yapılacağına dair çok sayıda konu görüşülecek.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10