Meclisi çocuklar yönetti

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Süleymanpaşa'da Çocuk Meclisi toplantısı yapıldı.

Süleymanpaşa 23.04.2015 18:11:00 0
Meclisi çocuklar yönetti

ÇOCUKLARI GÜZEL PROJELER BEKLİYOR

İlköğretim öğrencileri temsili olarak Süleymanpaşa Belediye Meclisi üyelerinin yerine geçerek meclis toplantısı yaptı. Minik öğrenciler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile bir süre sohbet edip isteklerini dile getirirken, Başkan Eşkinat, isteklerinin büyük bir çoğunluğunun kısa bir süre içerinde gerçekleşeceğini belirterek “Önümüzdeki dönem çocukları güzel projeler bekliyor” dedi.

MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ

Başkanlık makamına oturmak isteyen adaylar teker teker kürsüye çıkıp seçildikleri taktirde yapacakları hizmetleri dile getirdi.  Yapılan oylama sonunda en çok oyu alan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Irmak Tuğlacılar başkan seçildi ve meclisi yönetti. Miniklere Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelik başvuru formu, tişört, şapka ve Nutuk hediye edilirken, toplantıya katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da miniklerle sohbet etti.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10