AK Partili adaylar vatandaşla buluştu

AK Parti Tekirdağ milletvekili adayları 7 Haziran'da yapılacak seçim için çalışmalarını sürdürüyor. Ulaştıkları insanlara Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamını ileten adaylar partin

Tekirdağ 23.04.2015 18:12:00 0
AK Partili adaylar vatandaşla buluştu

SEÇİMDEN SONRA DA GELECEK MİSİNİZ?

Önceki gün yapılan ziyaretlerde siyasilerin kendilerini sadece seçim döneminde hatırlamasından dert yanan bazı vatandaşlar “Seçimden sonra da bizim yanımıza gelecek misiniz?” sorusunu sorarken, AK Partili adaylar da  “Buradan ayrılmayacağız zaten, hep yanınızda olacağız, TBMM’de çalışırken bile kulağımız-kalbimiz Tekirdağ’ın sokaklarında olacak”  cevabını verdi.

SKM PLANLIYOR

AK Partili adayların hangi gün nerede çalışma yapacağını AK Parti Tekirdağ İl Seçim Koordinasyon Merkezi planlıyor. SKM Başkanlığı çalışmaları günlük takip ederken, Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’a da her saat başında bilgi veriliyor.

FARKLI İLÇELERDE ÇALIŞMA YAPTILAR

Tekirdağ AK Parti adaylarından Mustafa Yel önceki gün Çerkezköy’de çalışma yapaken, Ayşe Doğan Malkara’da, Metin Akgün Saray’da, Eyüp Kanar Marmara Ereğlisi’nde, Hakan Sunal Kapaklı’da, Ahmet Üzgün de Şarköy’de seçim çalışması yaptı. Seçim çalışmaları kapsamında Malkara’da esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Çerkezköylü aday Ayşe Doğan Malkara Belediyesi’ni de ziyaret etti.

BELEDİYEYİ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, önceki gün saat 12.00'de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti. Ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri Orkun Ekrem Yılmaz, Selma Çolak ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan'a çalışmalarında başarılar diledi. Doğan da Malkara'da bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10