Süleymanpaşa kardeş şehir çocuklarını ağırladı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Çocuk Şenliği'ne ilgi yoğun oldu. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, kardeş şehir Bitlis'ten 1. Süleymanpaşa Çocuk

Süleymanpaşa 24.04.2015 18:19:00 0
Süleymanpaşa kardeş şehir çocuklarını ağırladı

GÖSTERİLER İLGİ GÖRDÜ

Kurulan maske atölyesi, çorap kukla standı, eğlenceli kimya deneyleri, çevreci çocuk atölyesi, çalgı yapım atölyesi, zabıta tanıtım standı, kent konseyi kadın meclisi standları,özel okulların standları, ebru atölyesi, sulu boya atölyesi, rüzgar gülü atölyesi, kağıt işi ve katlama atölyesi, oyuncak atölyesi, yüz boyama standı, dışarıda kurulan tırmanma duvarı, rodeo, canlı langırt, top havuzu, amatör canlı müzik sahnesi, çocuklar için okla hedef vurma, AFAD tarafından kurulan parkuru ile her çocuğun ilgisini çeken faaliyetler ve oluşturulan büyük platformda da yapılan davul şov, sihirbazlık gösterileri, ilgi gördü.

HER ŞEY ONLAR İÇİN

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bugün içimizdeki çocuğu dışarı çıkardık. Çocuklarımızın ve bizim eğlenmeye ihtiyacımız var. Dün çocuk meclisinde de söyledim şuna inanıyorum ki, her çocuk Atatürk’ü yaşatıyor. Ben buna inanıyorum. Bu ülkenin çocukları her şeyi hak ediyor.Her şey onlar için” dedi. Kardeş şehir Bitlis’teki çocuklar ile Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan çocukların hiçbir farkı olmadığını dile getiren Eşkinat; “Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliğimize katılmak üzere kardeş şehrimiz Bitlis’ten gelen çocuklarımıza bizleri kırmadıkları için teşekkür ediyorum. 23 Nisan coşkusunu en üst seviyede yaşamak ve yaşatmak için çeşitli çalışmalar yaptık. Kardeş şehrimiz Bitlis’in çocuklarının da bizlerle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamaları, 1. Süleymanpaşa Çocuk Şenliği’nde yerlerini almaları için kendilerini şehrimize davet ettik” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10