Özel insanlara halı yıkama hizmetinde yüzde 10 indirim

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Çerkezköy'de faaliyet gösteren Hijyen Halı Yıkama Fabrikası ile indirim anlaşması imzaladı.

Çerkezköy 24.04.2015 19:28:00 0
Özel insanlara halı yıkama hizmetinde yüzde 10 indirim

YÜZDE 10 İNDİRİM

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde saat 12.00’de Hijyen Halı Yıkama Fabrikası arasında düzenlenen ve dernek üyelerine yüzde 10 indirimi öngören anlaşma, fabrika sahiplerinden İlker Dil ve Dernek Başkan Yardımcısı Sakine Arslan tarafından imzalandı. İmza töreninin ardından açıklama yapan İlker Dil “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile imzaladığımız yüzde 10’luk indirim anlaşmasından dernek üyeleri ve aileleri yararlanacak. Biz firma olarak bölgemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ile anlaşma yaparak indirimlerden yararlanmalarını sağlıyoruz” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

Dil “Bugün kurumun çatısı altında özel insanlarımızın bütçelerine fayda sağlayacak yüzde 10’luk indirim anlaşması semboliktir. Yeri geldiğinde firma olarak maddi gücü olmayan evde bakıma ihtiyacı olan üyelerden ücret de almayacağız. Yapılan anlaşma sadece halı yıkama değil, aksesuar ve koltuk yıkama hizmetleri için de geçerli olacak. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

AİLELERİ DE YARARLANACAK

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan da “Bugün üyelerimiz için halı yıkama sektöründe faaliyet gösteren firma ile indirim anlaşması yaptık. Bu anlaşmadan hem üyelerimiz hem aileleri faydalanacak” dedi. Dernek Halkla İlişkiler ve Basın sorumlusu Meral Dağaşan da Hijyen Halı Yıkama fabrikası yetkilisi İlker Dil’e teşekkür ederek “Üyelerimizin ve ailelerinin yararlanacağı bir anlaşmaya imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10