Girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, İŞKUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan 71 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Bölgede Gündem 25.04.2015 16:23:00 0
Girişimcilik eğitimini tamamlayanlara sertifikaları verildi

KALKINMA İŞLETMELERİN BÜYÜMESİYLE MÜMKÜN

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen sertifika törenine ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Üyeleri, İş-Kur İl Müdürü Şengül Çildam iş ve meslek danışmanlığı, KOSGEB Merkez Müdür Vekili Cesur Sekmez, Deniz Bank Bölge Müdürü Ahmet Çelik, Edirne Şube Müdürü Ersoy Erdoğan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde konuşan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne'nin kalkınmasının yeni kurulacak işletmelerle ve mevcut işletmelerin büyümesiyle mümkün olacağını ifade etti.

EDİRNE’NİN YENİ GİRİŞİMCİLERE İHTİYACI VAR

ETSO olarak her iki konuda da girişimcilere yardımcı olmaya ve destek vermeye devam ettiklerini dile getiren Zıpkınkurt, “Son dönemde kursu bitiren kursiyerlerimizden sekiz tanesi iş yer açtı. Önceki dönem kurslarımıza katılan kursiyerlerimizden de 15'i iş yeri açmıştı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak girişimcilerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Yeni iş hayatına atılacak olan girişimcilerimize Odamız da görev yapan arkadaşlarımız her türlü bilgi desteği veriyorlar. Bir şirket kurmadan, resmi dairelerde işlemlerde neler yapmaları gerektiği konusunda sizlere bütün mevzuatı anlatacak bir rehberimiz olacak. Taleplerinizi Genel Sekreterliğimiz aracılığıyla yazılı olarak bildirebilirsiniz. Sizlere yardımda bulunmaya hazırız. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın kapıları girişimcilere sonuna kadar açık. Edirne'nin yeni girişimcilere ihtiyacı var” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10