Çerkezköylü çocuklar şenlikte buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan Çocuk Şenliği'nin bu yıl 2.'si düzenlendi. Cumartesi günü 11.00-17.00 saatleri arasında Kapalı Otopark üzerindeki alanda düz

Çerkezköy 25.04.2015 19:31:00 0
Çerkezköylü çocuklar şenlikte buluştu

STANTLARI GEZDİ

Şenlik alanında kurulan stantları gezen, çocuklara ikramlarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay, geçen yıl ilki düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Çocuk Şenliği’nin bu yıl ikincisini düzenledikleri için heyecanlı ve mutlu olduklarını belirterek, “Çerkezköy Belediyesi 2. Çocuk Şenliğimizde yeniden geleceğimizin teminatı, yarınlarımız olan çocuklarımız ile bir arada olduğumuz için çok mutlu ve heyecanlıyız. Bugünü tamamen çocuklarımıza ayırarak, onların mutlu olmasını, gözlerinin içinin gülmesini istedik. Tüm hazırlıklarımızı ona göre yaptık” dedi.

BU YIL 2.’Sİ DÜZENLENDİ

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yılını coşkuyla kutladıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye olarak bu yıl ikincisini düzenledikleri Çocuk Şenliği’ne katılımın yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN TEK BAYRAM

23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olduğunu anımsatan Akay, belediye olarak bu anlamlı bayrama her yıl ayrı bir katkı sağlamak istediklerini ifade etti. Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katılan tüm çocuklara ve vatandaşlara da teşekkür etti.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çocuk Şenliği’nde kurulan stantlarda çocuklara dondurma ve patlamış mısır dağıtıldı. Balon dağıtımı sırasında zaman zaman izdihamın yaşandığı çocuk şenliğinde öykü yazarı Haluk Ecevit de kurulan stantta çocuklara ücretsiz kitap dağıttı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da şenliğe katılan çocuklarla yakından ilgilendi. Palyaçolar, sihirbazlar ve çeşitli yarışmaların olduğu Çocuk Şenliği’nde kurulan şişme oyun grupları da çocuklar tarafından ilgi gördü. Belediye Başkanı Vahap Akay da, zaman zaman çocuklarla çeşitli oyunlar oynayarak onlara hediyeler verdi.

KATILIM YOĞUN OLDU

2. Geleneksel Çocuk Şenliği’ne Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP’li Belediye Meclisi üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, dernek üyeleri, CHP Çerkezköy Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10