Heykel Bölümü Sergisi ziyarete açıldı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Sergisi, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Fuaye Salon'da ziyarete açıldı.

Tekirdağ 28.04.2015 14:20:00 0
Heykel Bölümü Sergisi ziyarete açıldı

TÖRENLE AÇILDI

Önceki gün düzenlenen açılış törenine NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şefik Kurultay ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, akademisyenler, idari personel ile öğrenciler katıldı. Açılış öncesi konuşma yapan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Üniversitemiz, düzenlenen bu sergilerle, çeşitli etkinlilerle toplumun ve bireylerin sanat ve kültür anlayışının gelişimine katkıda bulunmaktadır.  Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye üniversitelerin ortaklaşa imzaladıkları protokol kapsamında sosyal, kültürel ev sanatsal faaliyetlerin paylaşımlarından biri olan “Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Sergisi” Üniversitemizde düzenleniyor” dedi.

50 ESER YER ALIYOR

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de “Tekirdağ’a her gelişimizde daha da güzel ve gelişmiş bir üniversite görüyoruz” dedi. Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğrencilerinin 50 eserinin yer aldığı sergi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10