Albayrak muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'ya bağlı mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ 28.04.2015 14:23:00 0
Albayrak muhtarlarla buluştu

ARTIK HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI

Toplantıda konuşan Albayrak, artık hizmet döneminin başladığını ifade ederek “Bugün Süleymanpaşa İlçemize bağlı mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhatlarımızla ilgili yeni bir sistem oluşturduk. Bugünden itibaren artık her Pazartesi mahalle muhtarlarımızı arayacağız. İsteklerini dinleyip not ederek ilgili birime ulaştırılması sağlanacak ve hizmetlerin hızlı bir şekilde halka ulaştırılmasına olanak sağlanacak. Muhtarlarımıza verilen telefonlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız” dedi.

“HER ŞEYİMİZ HAZIR”

Büyükşehir olarak her şeylerinin hazır olduğunu belirten Albayrak “Altyapı çalışmaları yapılan yerlerde özellikle de Altınova Mahallemizde çalışmalarımız Mayıs Ayı ile birlikte başlıyor ve Mayıs ayı sonuna kadar çalışmaların tamamına yakını tamamlanmış olacak. Arıtma tesisimizin temelini de birkaç ay içinde atacağız. Bir nesil zahmet çeker ancak gelecek nesil rahat eder” dedi.

TELEFON HEDİYE ETTİ

Albayrak muhtarlara birer telefon da hediye etti. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Telat Akköse ve Berkay Çakır da katıldı.  

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10