Çerkezköy Doğanspor ikinci devre açıldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde haftaya ikinci sırada giren Çerkezköy Doğanspor evinde Karaağaç Gençlikspor'u konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlamamasına rağmen ikinci devre toparlanan Çe

28.04.2015 17:56:00 0
Çerkezköy Doğanspor ikinci devre açıldı

VELİKÖY’DE OYNANDI

Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor Emre Özten, Âdem İnci, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Kenan Asilkan, Yasin Karayel, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Onur Sezer, Seçkin Şahin ilk on biriyle başladı. Konuk ekip Karaağaç Gençlikspor ise Muhammet Aydoğdu, Burak Öztürk, Emrah Durmuş, Kürşat Güler, Engin Menat, Yılmaz Demirhan, Sinan Sarı, Yusuf Topatay, Yakup Topatay, Önder Çinar, Serdar Harmancı onbiri ile sahada yerini aldı. Müsabaka öncesi  çok güzel dostluk görüntüleri yaşandı ve iki takım oyuncuları bir araya gelerek bu mutluluğu fotoğrafla perçinledi.

ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip  Çerkezköy  Doğanspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Doğanspor karşılaşmanın 22’inci dakikasında Onur’un ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada öne geçen temsilcimiz karşısında Karaağaç Gençlikspor kontra ataklarla etkili geldi. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında gelişen Karaağaç Gençlikspor atağında topla buluşan Yakup’un vuruşu ağlarla buluşunca skora da denge geldi.

KARAAĞAÇ GENÇLİKSPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmada beraberliği yakalayan konuk ekip golden üç dakika sonra ise öne geçti. 32’inci dakikada sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköy Doğanspor savunması topu uzaklaştıramadı. Dönen topu iyi takip eden Yusuf düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen mağlup duruma düşen Çerkezköy Doğanspor ilk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklendi. İlk devrenin son dakikalarında Onur uzaklardan mükemmel bir gole imza atarak ilk devrenin skorunu tayin etti.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devrenin ilk dakikalarında iyi bir futbol ortaya koyan konuk ekip Karaağaç Gençlikspor 50’inci dakikada Yakup’un golü ile tekrar öne geçti. Karşılaşmadan mutlak üç puan ile ayrılmayı hedefleyen Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköy Doğanspor 58’inci dakikada oyuna ikinci devre giren Mehmet Ömer Bozkurt’un golü ile skoru tekrar eşitledi.

FARKI AÇMASINI BİLDİ

Rakibi karşısında beraberlik golünü bulan temsilcimiz kalan dakikalarda galibiyet için bastırdı. Organize bir atak geliştiren Çerkezköy Doğanspor golcü oyuncusu Gökhan Balıkçı’nın şık golü ile karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren temsilcimiz 69’uncu dakikada farkı ikiye çıkardı. Az adamla yakalanan Karaağaç Gençlikspor ceza sahası içinde topu uzaklaştıramadı. Topu iyi takip eden Gökhan  Balıkçı şık bir vuruş ile skoru 5-3 yaptı.

TOPLAM DOKUZ GOL ATILDI

İkinci devrenin ilk dakikalarında öne geçmesine rağmen güçlü rakibine direnemeyen Karaağaç Gençlikspor farkın ikiye çıkması ile birlikte oyun disiplininden tamamen koptu. Ataklarını devam ettiren Çerkezköy Doğanspor uzatmalarda günün başarılı ismi Gökhan Balıkçı’nın ayağından bulduğu golle skoru 6-3’e getirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy Doğanspor’un 6-3’lük üstünlüğü ile sonuçlandı.

 ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR PUANINI 22’YE YÜKSELTTİ

Tekirdağ 2. Amatör Ligi D grubunda Çerkezköy Doğan Spor, Karaağaç Gençlikspor’u 6-3 skorla mağlup etmesiyle birlikte puanını 22’ye yükseltirken, D Grubu lidere Büyükyoncalıspor ise Karaağaçspor’u tek golle mağlup etmesini bildi. Çerkezköy Doğanspor en yakın rakibi ile puan farkını beşe çıkardı.  Karşılaşmanın ardından  Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Asbaş, “Zaman zaman biraz bocaladık ama müsabakanın yüzde sekseninde hem çok iyi idik hemde çok daha baskılı bir oyun sergiledik. Alınan bu galibiyet nedeniyle oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza’ da çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10