Parti binasının açılışını genel başkan yaptı

Kısa bir süre Çerkezköy'de de örgütlenen Merkez Parti'nin Çerkezköy İlçe Teşkilatının açılışı saat 12.00'da genel başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı'nın katıl?

Çerkezköy 29.04.2015 18:27:00 0
Parti binasının açılışını genel başkan yaptı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Numara 8. Kat 2’de bulunan Merkez Parti İlçe Başkanlığı’nın açılışını yapmak üzere Çerkezköy’e gelen Karslı, Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Akın ve yönetim tarafından ilçe girişinde karşılandı.

ÇERKEZKÖY’E GELDİ

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çebi, Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir, Milletvekili Adayı Mehmet Oğuz, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı  Nejat Durmuş, Beyoğlu İlçe Başkanı Dursun Vazgeç, İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bahriye Öztürk, Milletvekili Adayı Mehmet Gülep, Çorlu ve Ergene ilçe başkanları ile birlikte Çerkezköy’e gelen Karslı, açılış öncesi yaptığı konuşmada, seçimlerden sonra Türkiye’nin bölüneceğini ileri sürdü.

ALYANSLA BAŞLADIKLARI SİYASETTE, BÜYÜK MALLAR ELDE ETTİ

Merkez Parti’yi anlatan Karslı, Merkez Parti’nin seçime girecek 20 partiden biri olduğunu ifade etti. Yeni bir parti olduklarını, ancak Merkez Parti’nin bir farkının olduğunu söyleyen Karslı  Yeni siyasetin ilk partisi. Türkiye’de bugüne kadar siyasetçiler kendilerini ihya etti. Alyansla başladıkları siyasette, büyük mallar elde etti. Saraylara geçtiler. En son ‘Türkiye’yi Anonim şirket gibi yönetiyorum’ dediler” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’Yİ BİTİRDİLER YETMEDİ

Her yıl Meclis’teki partilere hazineden 550 milyon TL para yardımı yapıldığını ifade eden Karslı “Bunlar bu paraları alıp yiyorlar. Seçime bir yıl kala 550 milyon TL’nin üç katı yardım alıyorlar. Türkiye’yi yiye yiye bitirdiler. Türkiye’yi bitirdiler yetmedi. Şimdi insanlığı ve hukuku da bitiriyorlar. Her şeyleri komik oldu. Bizim üzerimize ölü toprağı serpmişler ne verseler kabul ettiriyorlar” dedi.

TÜRKİYE’DE BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ’Nİ BAŞLATACAKLAR

AK Parti ile HDP’nin birbiri ile çatışmasının danışıklı dövüş olduğunu ileri süren Karslı “Bakmayın siz bu HDP ile bunların kavgasına. Bunlar anlaşmış. 7 Haziran’dan sonra Kürdistan diye bağrımıza bir hançer saplayacaklar. Türkiye’de Büyük Ortadoğu Projesi’ni başlatacaklar. Tek parti yönetimine doğru gidiyoruz. Şeyhimiz de Abdullah Öcalan” dedi.

HORTUMLARI BAŞKA YERE BAĞLADI

AK Parti’ye de sert eleştirilerde bulunan Abdurrahim Karslı, “Bunlar iktidara gelirken yolsuzlukla mücadele edeceğiz demişti. Hortumlarını kestik diyordu. Evet hortumları kesti ama başka bir yere bağladı. Türkiye’de hukuk yok. Türk hukuk sisteminde ‘Yok hükmünde karar’ diye bir şey yoktur. Ama çıkmış mahkeme kararlarını ‘Yok hükmünde’ diye yorumlatıyorlar” dedi.

TÜRKİYE’NİN YENİ SİYASETE İHTİYAÇ VAR

Karslı Türkiye’nin yeni bir siyasete ihtiyacı olduğunu dile getirerek “Basında HDP parlatılmaya çalışılıyor. Eline silah alıp Kandil’e çıkınca pkk oluyor. Diyarbakır’a inince KCK oluyor. Meclise girince HDP oluyor. Apo’yu ziyarete giden adamlar çıkınca onlarca mikrofon uzatılıyor. 40 bin kişinin katiline” dedi. Bunları anlattıkları için kendisine ve arkadaşlarına televizyonların yasaklandığını ifade eden Karslı “Bunların gözünü bir avuç toprak doyurur” diyerek konuşmasını tamamladı. Genel Başkan Karslı, daha sonra partisinin ilçe binasının açılışını yaptı.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10