Kılıçdaroğlu 'Mutlu Çocuk Danışma Merkezi'nin açılışını yaptı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Mutlu Çocuk Danışma Merkezi"nin açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapıldı.

Süleymanpaşa 30.04.2015 17:01:00 0
Kılıçdaroğlu

MERKEZİ AÇILIŞINI YAPTI

Önceki gün Tekirdağ’da yaptığı mitingde Tekirdağlılara seslenen Kılıçdaroğlu, miting sonrası Hürriyet Mahallesi Okullar Bölges’inde ilki kurulan Mutlu Çocuk Danışma Merkezi’ne geldi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni projesi hakkında Başkan Eşkinat’tan bilgi alan Kılıçdaroğlu, merkezin açılışını da bizzat kendisi yaptı.

SEMİNERLER DE DÜZENLENECEK

Kılıçdaroğlu açılışı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile birlikte yaptı. Açılış sonrası konuşan “Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Yola çıkarken söylediğimiz gibi bu şehri bir adım dahi olsa ileri götürebilecek ne varsa biz onu yapıyoruz, yapacağız. Bu projemizde de Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan öncelikle 0-6 yaş arası çocuklara ve ailelerine daha mutlu ve huzurlu bir gelecek sağlamak için ücretsiz olarak Mutlu Çocuk Danışma Merkezi’ni kurduk. Gebelikten 6 yaşa kadar tüm çocukluk döneminin ruhsal ve zihinsel gelişimini değerlendirip, anne ve babalara yönelik seminerler düzenleyeceğiz” dedi.

OLDUKÇA ÖNEMLİ BİR ADIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da “Tekirdağ’a 2 ay önce de gelmiştim ve yine Süleymanpaşa Belediyesi’nin birçok projesinin açılışını yapmıştım. Başkanımızla konuştuk; o projeler tıkır tıkır işliyor. Yine yeni bir projenin açılışını yapıyoruz.  Daha yaratıcı ve mutlu çocuklar yetiştirmek üzere oldukça önemli bir adım” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10