Fenerium tırı Çerkezköy'de

Fenerbahçe Spor Kulübüne ait lisanlı ürünlerin satışa sunulduğu Fenerium tırı Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dershanesi yanında park ederek ürün satışı yapmaya başladı.

3.05.2015 16:15:00 0
Fenerium tırı Çerkezköy

YOĞUN İLGİ

Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi Uğur Dershanesi yanında bulunan alanda hizmet veren Fenerium tırı Çerkezköylüler tarafından yoğun ilgi görüyor. 3 gün boyunca Çerkezköy’de kalan Fenerium Tırında Forma, şort, eşofman, top, atkı, tişört, ayakkabı, anahtarlık, terlik, bardak ve birçok lisanslı eşya ile tekstil ürünü bulunuyor. Fenerium Tırı çalışanları satışlardan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Fenerium tırı Pazartesi akşam saatlerinde Çerkezköy’den ayrılacak.

“SATIŞLARDAN MEMNUNUZ”

Fenerbahçe Tırının satış yetkilisi, “Fenerbahçe taraftarının takımlarına ve ürünlerine her zamankinden çok daha fazla ilgi göstermesinden çok memnunuz” dedi. Fenerbahçe Spor kulübünün ve taraftarının her zaman bir adım önde olduğunun da altını çizen Fenerium  satış yetkilileri, “Fenerbahçe taraftarı her zaman, her dönem takımına sahip çıkmıştır ve çıkmaktadır” diye konuştu.

TARAFTARDA İLGİ GÖSTERDİ

Çerkezköylü Fenerbahçe taraftarları Fenerium TIR’ının Çerkezköy’de bulunmasından son derece memnun  ve olduklrını ve takımlarının lisanslı orijinal ürünlerine sahip olmaktan da mutluluk duyduklarını belirttiler.Taraftarlar Fenerium TIR’ının sık aralıklarla gelmesini ve hem takımlarına katkı sağlamak hemde ürünlerine sahip olmak istediklerini de dile getirdiler. Feneriuzm’u ziyaret ederek alış veriş yapan Çerkezköy’ün tanınmış simalarından  ÇTSO  Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sefil’de  Fenerium hem kendisinin hemde çoçuklarının birer Fenerbahçe hastası taraftarı olduğunu ve kızı Berra’ya bir forma ile bir şapka aldığını söyledi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10