Polise pompalı tüfekle saldırdılar

Edirne'de bir grup silahlı saldırgan pompalı tüfek ve tabancayla bir çay bahçesini taradı. Olay yerinde bulunan ve izinli oldukları öğrenilen 2 polis memuru, silahlı saldırganlar ile aralarında yaşanan kova

Bölgede Gündem 4.05.2015 14:24:00 0
Polise pompalı tüfekle saldırdılar

2 POLİS YARALANDI

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve ikisinin üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen, U.P., H.B., A.S., S.G. isimli 4 silahlı saldırgan, ‘kız mevzusu’ nedeniyle söz konusu çay bahçesine pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtı. Olay esnasında bölgede bulunan ve izinli oldukları öğrenilen Erkan Yıldırım ve Muzaffer Çoban isimli polis memuru olaya müdahale ederken, polis memurları ile zanlılar arasında kısa süreli kovalamaca yaşandı. Saldırganların, pompalı tüfekle ateş açması sonucu vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden, 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Edirne polisi tarafından 4 silahlı saldırgan kısa sürede yakalandı. Silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polis memuru, olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık kontrolü için Edirne Devlet Hastanesi’ne getirilen zanlıların, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10