Devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ 4.05.2015 14:44:00 0
Devam eden çalışmaları inceledi

ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, Büyükşehir çalışıyor. Tekirdağ il genelinde gerek ilçe merkezlerinde gerekse de kırsal kesimde çalışmalarımız devam ediyor. Değirmenaltı Mahallemiz de çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerimizden bir tanesi. Sık sık çalışmaların olduğu bölgelere giderek gidişat konusunda bilgi alıyorum. Değirmenaltı Mahallesi'nde de altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. En kısa sürede sokaklarımızda da yol düzenleme çalışmaları başlayacak” dedi.

YOL ÇALIŞMALARINA ÖNEM VERİYORUZ

Yeni sezon asfalt çalışmalarının başladığı bölge olan Yeşilsırt Mahallesi'nde de incelemelerde bulunan Albayrak “Kırsal kesimde de yol çalışmalarına önem veriyoruz. Asfalt sezonumuzu Yeşilsırt Mahallemizde açmıştık ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şuan için bir problem yok çalışmalarımız planlandığı gibi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Daha da hızlandırılması konusunda gerekli talimatlarımızı verdik” dedi.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Yeni sanayi ziyaretinde esnafla bir araya gelen Başkan Albayrak, Yeni Sanayi'de devam eden yol çalışmaları ile ilgili esnaflarla fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Altınova Mahallesi'ne geçen Başkan Albayrak, Altınova Mahalle Muhtarı Hüseyin Ülker ile birlikte Seda Sokak, Yeniçağ Parkı, Altınova Vedat Çeliker Camii ve Yeni Camii'de vatandaşlarla bir araya gelerek isteklerini dinledi. Altınova Mahallesi'ndeki çalışmalar konusunda oldukça hassas davrandıklarını belirten Başkan Albayrak, "Altınova Mahallesi'nde altyapı çalışmaları sona erdi. Önümüzdeki hafta içerisinde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10