Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Toplantısı dün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında yapıldı.

Süleymanpaşa 6.05.2015 16:22:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

22 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda gündemde bulunan 22 madde görüşülerek karara bağlandı. Nisan ayı meclisinde ilgili komisyonlara sevk edilen gündem maddeleri de meclis tarafından karara bağlandı. Süleymanpaşa Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısında Süleymanpaşa Belediyesi’nde çalışan ve yeni işe başlayacak taşeron personelin Süleymanpaşa Belediyesi’nin şirketi üzerinden alımının yapılarak diğer çalışanlarla aynı haklara sahip olması için şirketin bütçesinin arttırılması kararı alındı.

OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Süleymanpaşa Belediye Meclisi mayıs ayı gündeminin onuncu maddesi olarak yer alan “Şirket hisselerinin tamamı Belediyemize ait olan Mutlukent Esenlik Hizmetleri Kültür Sanat A.Ş.’nin 50 bin TL olan sermayesinin 500 bin TL’ye çıkartılması” konusu görüşülürken Ak Parti grubunun 9 ret oyuna karşı 20 kabul oyu ile kabul edildi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Şirketimiz ile ilgili düzenlemeler yapıldı. Sermaye artırımı sonrası yönetim kurulu oluşturulacak ve genel müdür atanacak. Bundan sonra taşeron olarak tabir edilen personel bu şirket üzerinden işe alınacak. Belediyede çalışacak personel belediye şirketinin personeli ve belediye personeli olarak aynı kategoride iş güvencesine kavuşturulacak” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10