Gücünü hisset

Namık Kemal Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Secret CV işbirliği ile Çorlu Mühendislik Fakültesi ve Çorlu Meslek Yüksekokulu'nda "Gücünü Hisset Bilgi Paylaşım Semineriâ??

Çorlu 7.05.2015 13:28:00 0
Gücünü hisset

PÜF NOKTALAR ÜZERİNDE DURULACAK

Seminerde iletişim, mülakat teknikleri, cv hazırlama ve takım çalışmasının yanı sıra iş avlama sanatının önemli hususları üzerinde duruldu. Seminerde konuşan Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Murat Çetin “Öğrencilerimiz bizim hem hedef kitlemiz hem de temel destekçimizdir, bugün öğrencilerimizi iş dünyasına hazırlayacak önemli mesaj ve deneyimler sizinle paylaşılacağı gibi işe alımlarda ön plana çıkan püf noktalar üzerinde durulacak” dedi.

ÖNCE DOĞRU İNSANI BELİRLE

Eğitmen Ahmet Cezmi Göbüt de yaklaşık 15 dünya markası olmuş firmanın personel alımında ön plana çıkardıkları hususları ele aldı. Eğitimde “Başkalarının aklından istifade et, başkalarının sinerjisinden istifade et, pozitif düşün, sizi hedeflerinizden saptıracakları “kara delik” olarak nitele ve onları kendinden uzaklaştır, harekette birlik-fikirde birlik, mülakat öncesi uygun giyin, vaktinde görüşmeye git, doğru yerde ol, sürprizlere hazırlıklı ol, sorular hazırla, kara değil doğru işe odaklan, uzun vadeli düşün, öğrenme kültürü geliştir, disiplinli düşünce ve disiplinli eyleme sahip ol, birey, aile, ekip ve firmanın bir misyonu ve vizyonu olmalı, önce doğru insanı belirle, sonra doğru işi” mesajları öne çıktı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10