Haberi olmadan AK Parti'ye üye yapmışlar

Siyasi partilerin taşra teşkilatlarına yönelik "yeni üye kazanın" baskısı, hem parti teşkilatlarını, hem de vatandaşları sıkıntıya sokarken, isteyenler Yargıtay'ın internet sitesinde yer alan

Çerkezköy 7.05.2015 18:32:00 0
Haberi olmadan AK Parti

Tekirdağ'da AK Parti'nin vatandaşları haberi olmadan üye yapma skandalı iddiaları ortaya çıkmaya devam ediyor. Hüseyin Erşad Hacıoğlu'ndan sonra şimdi de Çerkezköy’de yaşayan Osman Dal’ın AK Parti Süleymanpaşa’ya haberi olmadan üye yapıldığı ortaya çıktı.

“ÜYE OLDUĞUMU GÖRDÜM”

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti Üyelik Sorgulamaya girdiğinde AK Parti’ye üye olduğunu öğrendiğini ifade eden Dal “Üye olmamama rağmen üye yapıldığımı gördüm. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığından arandım. Bayan telefonda kan grubumu sordu. Neden diye sorduğumda ortaya teyit amaçlı aradıklarını söyledi. Neyi teyit ediyorsunuz dediğimde ise üye olduğumu söylediler. Siteye baktığımda da gerçekten üye olduğumu gördüm” dedi.

“ANLAM VEREMİYORUM”

Habersiz üye yapıldığını öğrenince şaşkına döndüğünü kaydeden Dal “Üyeliğimi iptal ettirmek istedim, fakat Tekirdağ’a gelip üyeliğimi iptalini yapabileceğimi söylediler. Kendilerine Çerkezköy’de oturduğumu ve Tekirdağ’a AK Parti üyeliğini iptali için 50 TL yol parası veremeyeceğimi söyledim. Daha sonra ise İlçe Başkanının selamını ilettiler. Ben ise tanımadığımı söyledim. Çerkezköy İlçe Teşkilatına gidip orada da işlem yapabileceğimi söylediler. Halen daha üyeliğimi iptal ettirmediler. Rahmetli babam senelerce Ülkü Ocaklarında başkanlık yapmış, ben Ülkü Ocaklarında büyüdüm. Bana sormadan etmeden üye yapmışlar.  Gerçekten AK Partinin yaptıklarına anlam veremiyorum” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10