Islah çalışmaları başlıyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından yapılan ihalenin ardından Dere Islah çalışmaları pazartesi itibariyle başlıyor. Islah çalışmaları hakkında bilgi veren

Çerkezköy 10.05.2015 18:40:00 0
Islah çalışmaları başlıyor

“DERE AÇMALARI YAPILMAYA BAŞLANACAK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dere ıslah çalışmalarının bugün itibariyle başlayacağını bildirdi. Belediye olarak öngördükleri şekilde çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Akay “Dere ıslahı ile ilgili çalışmalar pazartesi günü başlayacak. Acil işler kapsamında bir ihale gerçekleştirildi ve bu da sonuçlandırıldı. Çalışmalar TESKİ tarafından yapılacak. Bugün yada yarın bizim öngördüğümüz şekilde menfezler, dere açmaları yapılmaya başlanacak” dedi.

“KÖPRÜYÜ YÜKSELTMEK İSTİYORUZ”

Çerkezköy’de 10-15 noktada ıslah çalışmasının gerçekleştirileceğini kaydeden Akay “Ambardere, Pazar yeri arkasında yarım kalan yer, Kızılpınar gibi yaklaşık 10-15 noktada çalışmalar başlayacak. Kızılpınar Atılım Betonunun bulunduğu yerdeki köprü ile alakalı olarak gerekli yazışmaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. O köprüyü biraz yukarı kaldırmak istiyoruz. Sonuçta TESKİ sorumlu olduğu için bilgileri verdik ve burada da gerekli çalışmalar yapılacak” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10