Özgül: Şehit anneleri bize şehitlerin emanetidir

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini yemekte ağırladı.

Çerkezköy 11.05.2015 17:45:00 0
Özgül: Şehit anneleri bize şehitlerin emanetidir

ÖNEMLİ VARLIKLAR

Önceki gün Güneşler Otel’de düzenlenen yemekte konuşan MHP Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, “Şehit annelerine toplumun her kesiminin sahip çıkması gerekiyor" dedi. Onların her birinin kutsal birer anne olduğunu ifade eden Özgül, “Bu gün anneler için çok anlamlı bir gün. Hepimizin annesi değerli ve önemli birer varlıktır” dedi.

EVLAT SEVGİSİNİ YÜREKLERİNE GÖMDÜ

Şehit annelerinin hiçbir zaman yalnız olmadığını belirten Özgül “Bizler her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz. Şehit anneleri evlatlarını büyütüp vatan savunması için askere gönderdi. Evlatları vatan için şehit oldu. Onlar çocukları şehit olunca vatan sağ olsun diyerek evlat sevgisini yüreklerine gömdü. Şehit anneleri bize şehitlerin emanetidir” dedi.

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Cennetin annelerin ayakları altında olduğunu söyleyen Özgül “Onlar cenneti ayaklarında taşıdıkları için, her cefaya göğüz gerdikleri için, evlatlarının aç kalmaması için aile bütçesini evlatlarını doyuracak şekilde idare eden çok kutsal insanlardır” dedi. Özgül, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

ŞEHİT ANNELERİ DAHA DA KUTSAL ANNELERDİR

Yemekte konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel de, İlçe Kadın Kolları’nın bu anlamlı yemeğinde şehit anneleri ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. MHP olarak her zaman şehit annelerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyen Önsel “Bizim için her anne kutsaldır. Ancak şehit anneleri daha da kutsal annelerdir” dedi. “Şehit annelerimizin sorunları, dertleri, sıkıntıları bizlerin de derdidir” diyen Önsel, şehit annelerinin yalnız olmadığını ve yalnız kalmayacağını belirtti. Önsel “Bizler de onların birer evlatlarıyız. Şehit evlatlarının yerini tutamayız ama bir ihtiyaçları olduğunda bizlere başvurabilirler. Elimizden geldiğince onlara her konuda yardımcı olacağız” dedi. Yemeğin sonunda MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül şehit annelerine küçük saksı içinde birer çiçek hediye etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10