Sezai Kumyol Tavla Turnuvası'nın kazananları belli oldu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) eski Meclis Başkanlarından Sezai Kumyol anısına geleneksel hale getirilen ödüllü tavla turnuvası bu yıl da devam etti.

Çorlu 12.05.2015 15:17:00 0
Sezai Kumyol Tavla Turnuvası

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Önceki gün Çorlu TSO Üye Mensupları Evi'nde düzenlenen tavla turnuvasına 32 kişi katıldı. Turnuva sonunda Nasyonel Endüstriyel Mutfak Ürünleri Temizlik Gıda Ambalaj ve Mobilya firmasının Müdürü Tolga Şen birinci olurken, Ünilever San. ve Tic. Türk A.Ş Çorlu Algida Fabrikası Personeli Gündüz Cin ikinci ve Denizbank A.Ş Şube Müdürü Günay Cesur üçüncü oldu.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Final mücadelesinde rakibi Gündüz Cin'i yenerek turnuvanın galibi olan Tolga Şen’e ödülünü Çorlu TSO Meclis Üyeleri Sinan Kumyol ve Erol Şimşek verirken, ikinci olan Gündüz Cin ve üçüncü olan Günay Cesur da ödüllerini Meclis Üyesi Sinan Kumyol’un elinden aldı. Turnuvayı kazanan Tolga Şen cep telefonu, ikinci olan Gündüz Cin tablet pc, üçüncülüğü elde eden Günay Cesur ise plaket ve tavla kazandı.

ÇEKİŞMELİ VE EĞLENCELİ GEÇTİ

Ödül töreninde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün;  üyeler arasında dayanışma ve kaynaşmayı hedefledikleri tavla turnuvasının çok çekişmeli ve eğlenceli geçtiğini ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10