Çerkezköy'ün altın kızı Türkiye şampiyonu oldu

Çerkezköy'ün ve Tekirdağ'ın Altın Kızı, 13 yaşındaki Kübra Kepenek Marmaris'te yapılmakta olan yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'nda zorlu rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Çerkezköy 14.05.2015 13:38:00 0
Çerkezköy

ŞAMPİYONLUĞU KAPTIRMADI

2015 yılında gerçekleşen üç turnuvada da Türkiye şampiyonu olan tek sporcu olarak tarihe geçen Kübra Kepenek elde ettiği başarıyla Avrupa ve Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Kepenek, Avrupa ve Dünya Şampiyonasında Çerkezköy’ü temsil edecek ilk sporcu olacak. Kübra’nın sevincini Çerkezköy Haber Gazetesi ile paylaşan Antrenör Bilal Güzel “Sessiz fırtına Kübra Kepenek şampiyonada Çerkezköy’ü başarılı bir şekilde temsil ederek bütün rakiplerini de tek tek mağlup edip bu yıl içersinde üçüncü Türkiye şampiyonluğunu kazandı” dedi.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Üst üste üç turnuvada Türkiye şampiyonu olan başarılı sporcu Kübra Kepenek’in milli forma altında ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonasında temsil edeceğini kaydeden Güzel “Bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10