Bagad İstanbul'dan muhteşem konser

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Polimer Kauçuk Sanayi Pazarlama A.Ş.'yi satın alan ABD firması Eaton, çalışanları için konser düzenledi.

Çerkezköy 18.05.2015 16:05:00 0
Bagad İstanbul

Önceki gün Çerkezköy Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konsere Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, Eaton Polimer Kauçuk Fabrikası Müdürü Zeki Dinç, Belediye Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, fabrika birim müdür ve amirlerinin yanı sıra fabrika çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

“ONUR DUYDUK”

Konser öncesi konuşma gerçekleştiren Eaton Fabrika Müdürü Zeki Dinç “ 10 gün önce fabrika çalışanları olarak iki bin ağaç dikerek oluşturduğumuz Eaton ormanı için bizlere katkı ve destek veren Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bugün şölenimizde bizlerin yanında olmanızdan da mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

PLAKET TAKDİM ETTİLER

Çerkezköy’ün on yıl içinde Eaton ormanına kavuşacağını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay “Bu yönde kendilerine her zaman katkı ve destek vereceğiz. İlçemizin seçkin firmalarından olan Eaton fabrikasının sanayi çalışanlarını bu güzel organizasyonda da bir araya getirmiş olması çok güzel bir olaydır. Kendilerini bu davranışlarından dolayı kutluyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Eaton Fabrika Müdürü Zeki Dinç katkı ve destekleri nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’e birer buket çiçek ve plaket takdim etti.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Programda daha sonra Türk Fransız dostluğu adına düzenlenecek olan konserde Bagad İstanbul sahne aldı. Birbirinden güzel eserleri İngilizce ve Türkçe seslendiren grup, enstrümantal müziklerle de büyüledi. Keyifli bir konser geçiren Fabrika Müdürü Zeki Dinç, birim müdürleri ve fabrika çalışanları çalan müzik eşliğinde göbek atarak gönüllerince eğlendiler. Nefesli çalgıları ile dikkat geçen Bagad İstanbul grubu, birbirinden çok uzak coğrafyalarda olmasına rağmen birbirine çok yakın repertuarı ile Çerkezköylülere unutulmaz bir gün yaşattı.

Haber/Cem BÜLBÜL 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10