Ahde Vefa heyeti efsane öğretmeni unutmadı

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'nün projelendirdiği "Ahde Vefa" heyeti üyeleri, Çorlu'nun yaşayan efsanesi, eski adı ile Sücaaddin İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fa

Çorlu 19.05.2015 17:15:00 0
Ahde Vefa heyeti efsane öğretmeni unutmadı

EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELİYORLAR

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Çorlu Özel İdare Cumhuriyet İlkokulu Necati Turan, Özel Çorlu Sağlık Koleji Okul Müdürü Mahmut Selvi, Fen Lisesi Okul Müdürü Özlem Senan, Özel Kırçiçekleri Anaokulu Okul Müdürü Yüksel Yavuz ve Nene Hatun Anaokulu Müdürü Özlem Saygılı’dan oluşan heyet üyeleri, proje çerçevesinde farklı etkinliklerle emekli öğretmenlerle bir araya geliyor.

BU PROJEYİ ÖNEMSİYORUM

Ahde Vefa projesine çok önem verdiğini belirten Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü “Bu projeyi önemsiyorum. Yaptığımız ziyaretlerde eğitim ve öğretime uzun yıllarını vermiş büyüklerimizin gözlerindeki heyecanı, mutluluğu ve parlaklığı görmek, bende ne kadar güzel bir uğraş verdiğimizin farkındalığını yarattı” dedi.

UNUTULMAMAK ÇOK GÜZEL

Evinde ziyaret edilen ve 91 yaşında olan Emekli Öğretmen Fahriye Varol da unutulmamanın çok güzel olduğunu, Öğretmenlik dönemlerinde, gece gündüz demeden ve hiçbir maddi çıkar beklemeden yetiştirdikleri öğrencileri, bürokrasinin ve iş dünyasının önemli noktalarında görmenin heyecanını yaşadığını belirtti. Varol, günümüz öğretmenlerine, kendi dönemlerindeki ruh hali ve heyecanla, öğrencilerine ulaşmalarını ve onların başarıları için uğraş vermelerini istedi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10