Öztrak: CHP iktidarında tüm sorunları çözeceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni de ziya

Çerkezköy 19.05.2015 19:17:00 0
Öztrak: CHP iktidarında tüm sorunları çözeceğiz

SAKATLAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve partililerle birlikte derneği ziyaret eden Öztrak, Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi tarafından karşılandı.

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Çetinkaya’dan dernek çalışmalarına ilişkin bilgi alan Öztrak, üyelerin sıkıntılarını da dinledi. 7 Haziran seçimleri sonrasında CHP iktidarında engellilerin tüm sorunlarını çözeceklerini ifade eden Öztrak, “Seçim beyannamemizde de öncelikli nelerin yapılması gerektiğini belirttik. Sizlerin durumunun iyileştirilmesi bizlerin görevidir. Sizlerin çok daha iyi şartlarda hayata bağlanmanız için ve sosyal yaşamda yeterli yer almanız için ne gerekiyorsa yapılacak” dedi.

DİKEY TARIM ÖNEMLİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin bahçesinde uygulamaya konulan Dikey Tarım uygulaması hakkında da bilgi alan Öztrak “Dikey tarım önemli, sizler bunu çok güzel başarmışsınız” diyerek tebrik etti. Öztrak, Dikey Tarım sisteminde yetiştirilen çileklerin tadına da baktı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10