Planlı sanayileşme çevreyi koruyan sanayi olmalı

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Ergene Nehri kenarında yaptıkları basın açıklamasında "Kanal yoluyla Ergene Nehri kirliliğini Marmara Denizi'ne dökülmesi pisliğin halının altına sÃ

Tekirdağ 20.05.2015 18:02:00 0
Planlı sanayileşme çevreyi koruyan sanayi olmalı

ERGENE NEHRİ KENARINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Vatan Partisi Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım, 2. Sıra Adayı Bahadır Berk ve Tekirdağ il Başkanı Hayri Çaktı Ergene Nehri kenarına giderek incelemelerde bulundu. Kanal yoluyla Ergene Nehri kirliliğinin Marmara Denizi’ne dökülmesinin pisliğin halının altına süpürülmesi anlamına geleceğini ifade eden 1. Sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım “Yanlış sanayileşme sonucu Ergene Nehri bugün bu durumda. Ergene zehir kusuyor. Ergene Nehri kurtarılmayı bekliyor. Burada yaşayan insanlar rahat nefes almak istiyor. Biz Vatan Partisi olarak şunu söylüyoruz. Planlı sanayileşme çevreyi doğayı koruyan sanayileşme olması gerekli gelişi güzel yapıldığı zaman bu sonuçlar ortaya çıkıyor. Çözüm Milli Hükümeti kurmaktır” dedi.

MİLLİ HÜKÜMETLE BAŞARACAĞIZ

2. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Berk de “Benim en çok korktuğum insan tipi şudur. Bir çevreyi sevmeyen iki hayvanı sevmeyen insandan korkarım” dedi. Bu hükümetin 12 yıldır Ergene Nehri için hiçbir şey yapmadığını ifade eden Berk “Bizim çözümlerimiz var planlı sanayi yapacağız. Endüstriyel dönüşüm şart. Bunu milli hükümetle başaracağız” diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10