Erol bu kez sosyal medyadan yüklendi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a tepki gösteren Anadolu Partisi İlçe Başkanı Nurtekin Erol, partisinin bayraklar

Çerkezköy 20.05.2015 18:17:00 0
Erol bu kez sosyal medyadan yüklendi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının yapılacağı alanda bulunan partisinin bayraklarını kaldırtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile tartışan Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol, dün de sosyal medyadaki sayfasından açıklama yaptı.

“BURASI RESMİ TÖREN ALANI DEĞİL”

Anadolu Parti Flamaları’nın, Atatürk Caddesi Mehtap Sokak'ta İlçe teşkilatının önündeki direkler arasına asıldığını ifade eden Erol “Burası resmi tören alanı değildir. Tören Belediye önündeki Anıt’ın bulunduğu alanda gerçekleşmiştir. Son derece küçük ve görüntü kirliliği de yaratmamaktadır” dedi.

“ÇALIŞMALARA TÜM ENERJİMLE KATKI VERDİM”

Başkan Vahap Akay’ın bu flamaları sökme düşüncesinde ise kendisini arayabileceğini söyleyen Erol “Seçim döneminde aylarca gece-gündüz seçilmesi için aktif bir şekilde çalıştım. Hem CHP ilçe Başkanı hem de Vekil Candan Yüceer kendisini çok ağır şekilde suçlarken, kendisine sahip çıktım. Zor koşullarda ön seçimin istedik, çalışmalara tüm enerjimle katkı verdim. CHP İlçe Yönetiminin görevden alınmasına ve antidemokratik bir kongreye imza atan onlardır. Candan Yüceer'in ön seçimlerde kazanmaması için çok açık çalışmanın içine giren bu anlayış, şimdi parti flamalarımıza el koymaktadır. Bunun adı nedir? Bu soruyu Çerkezköy Halkı elbette yanıtlayacaktır” dedi.

“ÜYE TABANINDAN DA GEREKEN CEVABI ALACAKTIR”

Vahap Akay’ın her geçen gün çevresini yitirdiğini ileri süren Erol “Bir gün üye tabanından da gereken yanıtı alacaktır. Asıl haddini bilmesi gereken biri varsa o ben değilim” dedi. Bu arada Erol'un itiraz ettiği bayrakların yeniden asılmadığı gözlendi. 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10